Eier & daglig leder

Ann Kristin

Ann Kristin er eier og daglig leder på AKS Saks As. Hun har 15 års erfaring i frisøryrket. Hun hadde 8 års erfaring før hun bestemte seg for å følge drømmen og starte en egen salong i august 2012. I oktober 2016 åpent hun sin nye salong i hjertet av Orkanger. Hun har en stor og solid kundegruppe, og brenner virkelig for faget sitt. Ann Kristin er dyktig på klipp og fargebehandliger, god på konsultasjon og gi faglig råd om hva som kler kunden og produktveiledning

Hos Aks Saks finner du denne gjengen med dyktige

Frisører

Siri

Siri er en utadvendt, glad og trivelig frisør fra Hemne med snart 4 års erfaring i frisørfaget. Hun har opparbeidet seg en solid kundegruppe allerede. Siri tryller med folisestriping og digger balayage. Hun er en mester i hodebunnsmassasje i vasken.

Heidi Elisabeth

Heidi begynte hos oss i Mai i 2018. Hun har 11 års erfaring som frisør. Hun er stødig på dameklipp og herreklipp. Heidi er flink til å vokse bryn/legger + farge på vipper/bryn Hun elsker å ordne brud og digger permanent. En utadvendt og hyggelig frisør med et smil om munnen!

Wenche

Wenche har jobbet hos oss på Aks Saks siden vi åpnet i 2012. Hun har 12 års erfaring i frisøryrket. Wenche er ei blid og sprudlende dame med en stor kundegruppe. Hun er rå på oppsett, speedstyling og er veldig kreativ. I tillegg teknisk flink på klipp og farge/stripe behandlinger. Wenche er veldig behagelig og gir kunden det lille ekstra slik at du får en fantastisk opplevelse i frisørstolen.

Anita

Anita har 8 års erfaring innen frisøryrket. Anita er en behagelig og nøyaktig frisør og er opptatt av at kunden skal føle seg vel i stolen. Hun synes utfordring er spennende og tar den på strak arm. Anita er god på tekniske klipper og synes fargedesign er gøy. Hun har også vært på balayage- kurs med Lotte Myrseth (balayage-spesialist). Hun er derfor utrolig dyktig og stødig på å legge denne frihåndsteknikken med striper. Hun er spesialist i å finne de rette produktene til deg og er flink til å forklare hvordan de funker.